Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Delta Light Link S1

Delta Light Link S1

€269,00
Lucente Lichtoplossingen is meer dan 15 jaar Dealer van Delta Light. Lichtadvies over de toepassing van Link S1 armaturen en lichtplannen met Link S1 armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.
3 werkdagen
Beschrijving

Delta Light Link S1

De led opbouwspot is in een aantal uitvoeringen leverbaar:

Kleur wit, zwart en goud zwart in led kleur 2700K en 3000K.

De led opbouwspot wordt geleverd met ingebouwde leddriver die met een fase aansnijddimmer van de schakelmateriaalmerken Busch&Jaeger, Gira, Merten, Niko en Peha in de muur gedimd worden. Daarnaast zijn ook draadloze dimmer van Casambi toe te passen.

Uitgevoerd met één Ledlichtbron van 7,1W 773Lm en deze led opbouwspot geeft een mooi sfeervol accent licht in iedere ruimte. Daarnaast door zijn specifieke afmetingen dekt hij iedere centraaldoos op het plafond mooi af. De ledspot ik kantelbaar max. 30graden en draaibaar max. 350graden. De opbouwspot heeft een IP waarde van 43. De hoogte van de spot is 13,1 centimeter en heeft een doorsnede van 9 centimeter. Zeer mooie accent verlichting voor een hal, badkamer of gang.

Lucente Lichtoplossingen kan helpen met het kiezen van de juiste lichtkleur en toe te passen dimmers. Ook geven wij lichtadvies op project en kunnen wij een lichtplan maken. Heeft u twijfels over de toepassingen, aantal of montage neemt u dan contact met ons op Tel: 085-06033050 of via whatsapp.

Link staat synoniem voor ultieme flexibiliteit in architecturale verlichting. Speel met ronde vormen om je eigen lichtcompositie te creëren. Link start bij één aansluitpunt om een resem aan creatieve oplossingen te ontplooien dankzij de enkele, dubbele of driedubbele module.

Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.

Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.

Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.

Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.

Link S1