Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Rock sospension

Diesel Rock sospension

€509,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Rock hanglamp
Zoals een vulkanisch gesteente dat wanneer het breekt uit elkaar valt onthult het een juweel van binnen, is de Rock een samenspel van verrassingen en contrasten. Mysterieus en ernstige aan de buitenkant, diamant-helder en iriserende aan binnenkant. Buitenkant, van de donkere versie is ruw, terwijl binnen het glinstert, glad en wit bedekt. Bij de witte versie wordt ervan uitgegaan dat de nieuwe persoonlijkheid past bij elk ander gebruik, een kostbare steen waarin met name de asymmetrische facetten, zich ontwikkelen volgens een casual logica. Zij weerspiegelen het licht van de stralen in het interne oppervlak zoals een kristal, die een verrassend en onvergetelijk effect produceren. In de warme en heldere gouden afwerking, die vergelijkbaar is met een gigantische vers gedolven goud nugget, accentueert deze het contrast tussen de ruwe rockiness van het buitenoppervlak en de kostbare helderheid binnen. Rock kan functioneren als een leeslamp evenals het licht naar boven richten. verstelbare lampenkap materiaal: gegoten gecoate ABS + polycarbonaat, gelakt metaal en nylon kleuren: wit, bruin, goud
Ontwerp van de Rock is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen de Rock zijn 182 centimeter hoog en doorsnede van de kap is 50 centimeter. 
Kleuren: wit, zwart en goud.
Lichtbron max Led retrofit 23W(E27).

Rock.