Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Hexx

Diesel Hexx

€579,00
Hexx tafelllamp groen of zwart uit Diesel Collection
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Hexx tafellamp
De Hexx tafellamp is het resultaat van een Unie met twee verschillende zeshoekig prisma's gemaakt van geperforeerde plaat, overlappen elkaar zodat de mazen van beide artikelen niet oversteken. Een eenvoudig idee waardoor een fascinerend spel van licht ontstaat. HEXX is uitgerust met twee lichtbronnen en dubbele schakelaar, die het mogelijk maken speciale veranderende omgevingen te verlichting. De bovenste lichtbron naar boven is gericht en biedt een functionele licht dat door reflectie schijnt, terwijl de lagere lichtbron een magische lichtgevende sfeer genereert, lichte patronen op het oppervlak waarop het wordt geplaatst, alsmede op de muren. Er zijn twee afwerkingen beschikbaar: zwarte, minimalistische en grafische voorstellingen, of groen, met een verwijzing naar de oxidatie van koper.
Ontwerp van de Hexx is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen Hexx is  58 centimeter hoog en doorsnede is 38 centimeter. 
Leverbaar in de kleuren groen en zwart. Lichtbron Led Retrofit 20W E27 + 12W E27 Led Retrofit Par.

Hexx