Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel DUII Mini

Diesel DUII Mini

€349,00
DUII Mini burolamp geel of grijs uit Diesel Collection
3 werkdagen
Beschrijving

Diesel DUII Mini burealamp.

Het is een gebouwd spel? Een stripfiguur? Een kleine binnenlandse robot? Duii verbaast en entertaint, beginnend met de naam geïnspireerd door een van de neefjes van Donald Duck. De geleide armen, bij elkaar gehouden door vlinder schroeven als de stukken van een bouwspel, ondersteuning van een afgeronde lichaam dat op zijn beurt veel herinneringen en inspiratie wekt: de koplamp van de veiligheid van de werknemers van een auto helmen retro, maar ook een geschoren hoofd met mohicana Diesel logo. Een lamp gemaakt voor gedistilleerde dranken meer speelse en ironische van alle leeftijden in de "mini"-versie kan worden gebruikt aan tafelblad en op muur gemonteerde, vrije aansluitsnoer en compacte afmetingen. Twee kleuren: fel geel "Wegwerk"-stijl, of een warme tint van grijs, sober en technologie op hetzelfde moment.

Ontwerp van de DUII is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.

Afmetingen drumbox 25 centimeter hoog en doorsnede is 16 centimeter. 

Leverbaar in de kleuren grijs en geel. Lichtbron Led Retrofit 10W R7s.

DUII MINI.