Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Soft Power

Diesel Soft Power

€439,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Soft Power tafellamp
Een jong, informeel en onweerstaanbare lamp, voor dagelijks gebruik en andere instelling dan ook, net als je favoriete paar jeans: Soft Power. Het beschikt over een eenvoudige, compacte en functionele vorm en het materiaal is vergelijkbaar met gewassen Denim, maar zachter en lichter, bekleed de voet en de hoed van de lamp tot in de perfectie. De dubbele naad, de textuur van de bedrukte stof en de twee kleuren beschikbaar, azure blauw en zwart, herinneren aan de wereld van denim. Zacht en functionele helderheid, die is verspreid over de ruimte en gelijktijdig worden geprojecteerd op het oppervlak waar het op staat. Verkrijgbaar in twee maten: kleine en grote, naadloos in elk interieur te integreren en geschikt voor elke gebruikseisen. 
Ontwerp van de Soft Power is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen: Soft Power Grande is 42 centimeter hoog en heeft doorsnede van 41 centimeter. Soft Power Piccola  is 29 centimeter hoog en heeft doorsnede van 28 centimeter.
Kleuren: zwart en azuur blauw.
Lichtbron Grande max Led retrofit 20W(E27).
Lichtbron Piccola max Led retrofit 12W(E14).
Soft Power.