Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Pylon

Diesel Pylon

€769,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diese. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Pylon hanglamp
Pylon is vernoemd naar de metalen basis, geïnspireerd door de visie van een elektrische kader in een industrieel landschap. Het voegt een speciaal tintje van mode en afstemming op deze afbeelding door het te combineren met een kap in zuiver linnen. De stof is gegoten als een jurk op het lichaam van de kap met hand-geplooid plooien die een 3D vorm te geven. Gekenmerkt door zijn warme en zachte helderheid, is pylon hanglamp zeer veelzijdig en is in hoogte verstelbaar. Pyloon is perfect zowel in een meer intieme omgeving, zoals een slaapkamer of woonkamer, als in de verschillende gemeenschappelijke ruimten, zoals cafés, restaurants en een lobby van het hotel. uitschuifbare steel materiaal: linnen, PVC geverfd en gelakt staal.
Ontwerp van de Pylon is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen de Pylon is 44 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 54 centimeter. 
Lichtbron max Led retrofit 25W(E27). Kleur van de drumbox is ivoor.
Pylon.