Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Pipe

Diesel Pipe

€1.859,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Pipe Grande en Media vloerlamp
Lichtgevende totems geïnspireerd door industriële leidingen-van daar de naam-bekleed met stoffen van de casual-chic: een design idee dat de taal van de mode volgens Diesel spreekt. Pipe is een familie van vloer en tafellampen, kan zelfstandig gebruikt worden of in meerdere composities, om te verlichten, karakteriserend en ook een ruimte vullend, vanwege de afmetingen en de warm diffuus licht over het gehele oppervlak de lamp. De onregelmatige strcutuur van de stof, verandert na kijk inrichting, voegt verder emotie toe aan het weefsel en geeft een radicale verandering van de traditionele lampenkap lamp. Materiaal: Geverfd natuurlijke linnen, PVC en gecoat metaal.
Ontwerp van de Pipe modellen is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen Pipe Grande is 183 centimeter hoog en doorsnede van de kap is 59 centimeter en de hoogte van de kap is 74 centimeter.
Afmetingen Pipe Media is 149 centimeter hoog en doorsnede van de kap is 72 centimeter en de hoogte van de kap is 45 centimeter.
Kleuren: wit, zwart en mesh.
Lichtbron max. 2X150W Led retrofit dimbaar.
Pipe.