Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Mysterio soffito

Diesel Mysterio soffito

€219,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Mysterio plafond of wandlamp
Ironisch en iconische, Mysterio zijn lichtgevende ogen op de muur, een vliegende schotel op gehangen aan een draad in de ruimte, een Toverspiegel uit een oud en mysterieuze huis, recht uit een thriller of een B-film van de jaren 1970. Vintage inspiratie zijn, maar toch eigentijdse in zijn productie, Mysterio het is perfect voor het aanpassen van de meest uiteenlopende instellingen, van een huis naar een trendy bar, met zijn mysterieuze en originele charme. In twee kleuren, warm en huiselijk koper of in koel en verfijnde zilver bestaat het uit een polycarbonaat diffuser, de interne van welke functies een metalen oppervlak. Materiaal: Gemetalliseerde batch-geverfd polycarbonaat en geblazen glas kleur: wit/koper, zwart/zilver.
Ontwerp van de Mesterio is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
De Mysterio is 11 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 31 centimeter.
Lichtbron max 1X Led retrofit 33W(G9).
Mysterio