Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Metal Glass

Diesel Metal Glass

€639,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Metal Glass hanglamp
Als gevolg van het huwelijk tussen de eeuwenoude traditie van geblazen glas en de industriële aantrekkingskracht van metaal, herinnerrt het metalen glas herinnert aan een alchemist van stilstaande of een lantaarn van een gotische setting. Het onderscheidt zich door een dichte en bijna ondoorzichtige transparantie, die wordt bereikt door gieten soda poeder in de stilstaand gloeiend glasvocht. De daaruit voortvloeiende chemische reactie creëert een myriade van belletjes die worden omgezet in de lichte deeltjes, wanneer de lamp brandt. De cilinder borosilicaatglas binnen verspreidt het licht terwijl die deel uitmaken van het ontwerp. Materiaal: Geblazen glas, Pyrex en zuur-geëtste staal. De Metal Glass 1 leverbaar in de glas kleur: grijs, amber. De Metal Glass 2 leverbaar in de glas kleur: grijs, groen.
Ontwerp van de Metal Glass is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen Metal Glass 1 is 41 centimeter hoog en heeft een doorsnede is 28 centimeter. 
Afmetingen Metal Glass 2 is 41 centimeter hoog en heeft een doorsnede is 31 centimeter.
Lichtbron max Led retrofit 25W(E27).
Metal Glass.