Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Metafisica

Diesel Metafisica

€729,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Metafisica
Geheimzinnige en charismatische, de metafysische tafellamp bestaat uit een vorm in geblazen glas in zachte, volle vorm schijnbaar opgehangen in een delicate metalen kooi. Wanneer ingeschakeld, lijkt de glazen vorm te zweven in de lucht, zwaartekracht tartend. Haar warme absorberend licht absorberen is  nog meer sensueel door de ivoren tinten van haar geblazen glas, terwijl de edele metalen staven kooi met een bruin afwerking gouden hoogtepunten uitstraalt. Metafysica is een lveelzijdige lamp ontworpen om zich zelf in de schijnwerpers te zetten waar het maar wordt geplaatst. Het is ideaal in slaapkamers maar ook voor woonkamers, op een console in de hal of een groot bureau, maar ook in groepen op de receptie van een hotel of op een tafel in een woonkamer.
Ontwerp van de Metafisica is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen Metafisica 51 centimeter hoog en heeft doorsnede is 37 centimeter. 

Lichtbron max Led retrofit 150W(E27). Dimmer  in het snoer verwerkt

Metafisica.