Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Glass Drop

Diesel Glass Drop

€559,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Glass Drop
De tafellamp glas Drop haalt haar inspiratie uit een druppel in een gesmolten metaalkom valt, gevangen op de camera op de exacte infinitesimale moment waarin het die zachte concentrische golven produceert. Wanneer de lamp is uitgeschakeld, geeft zilveren buitenkant de reflectie als een spiegel, wanneer deze is ingeschakeld geeft het geblazen glas op een zachte en warme beige kleur: twee persoonlijkheden die op de loutere aanraking van een knop wijzigen. Een nieuwe en charmante aanbod dat kan worden gebruikt in de meest uiteenlopende situaties, stand-alone of samen met het model van de hanglamp.
Ontwerp van de Glass Drop is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen drumbox is 23 centimeter en doorsnede is 40 centimeter. 

Lichtbron max Led retrofit 150W(E27). De dimmer is het snoer verwerkt

Glass Drop.