Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Glass Drop

Diesel Glass Drop

€490,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Glass Drop hanglamp
Als een kleine daling van gloeiende glas lijkt de Glass Drop een druppel te vertegenwoordigen die het magische en vluchtige karakter van deze grondstof, die zowel vloeibare als vast op hetzelfde moment, net voordat het gestalte in een oude glas-blazen workshop zijn vorm krijgt. De aluminium afwerking daarentegen is onmiskenbaar hedendaagse, gezien het feit dat een hightech materiaal bij uitstek is. Een geborsteld oppervlak afwerking die in samenwerkt met licht, van kleur en uiterlijk wijzigd en vervolgens van het intensiteit het licht varieert. Elegant en kostbare, zelfs wanneer de hanglamp is uitgeschakeld, het kan worden gebruikt alleen of in meerdere horizontale composities, over een lange tafel in een huis of over de toonbank van een gemeenschappelijke ruimte, of verticaal, verschillende rechten, opgehangen voor het decoreren van een groot gebied van de ingang, een trappenhuis of receptie. En het is Foscarini die levert de technische oplossing toe te staan om een verticale compositie van maximaal 9 lampen te maken: de Multi Canopy geeft sluit zich aan bij de functie en design harmonie, benadrukkend de schilderachtige aanwezigheid van een Glas drop verzameling.
Ontwerp van de Glass Drop is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen drumbox is 45centimeter hoog en heeft een doorsnede is 13 centimeter. 
Lichtbron max Led retrofit 15W(E27). Het glas is in chromen en witte kleur leverbaar.
Glass Drop.