Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Glas

Diesel Glas

€579,00
Glas tafel/burolamp in chroom of wit uit de Diesel Collection
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Glas tafellamp
In de Glas tafellamp komt het minimalisme uit de wereld van industrie en de magie van geblazen glas samen. Handgemaakt uit een enkel stuk en gesloten aan de onderkant, de reflector behoud zijn fabrieks en werkplaats achtige vorm. In de chromen versie vormt het aluminium zich als een 'pak' rond het lichaam van geblazen glas, en gaat een interactie aan met het licht. Wanneer Glas lamp is uitgeschakeld komt het decoratieve effect van haar spiegelend oppervlak naar voren, wanneer het een warme licht is ingeschakeld schijnt licht door de glazen afscherming. En de satijnen witte versie laat licht 360° schijnen en verspreid een warm licht. Glas is beschikbaar in een verstelbare tafelmodel met een ballast of een hanglamp model met een ketting die echo's van de geïndustrialiseerde wereld opnieuw oproepen. Verkrijgbaar in twee maten, de versie van de hanglamp van de Glas is ideaal voor gebruik in elke omgeving of interieur.
Ontwerp van de Glas is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen glas is maximaal 59 centimeter hoog en de breedte is 55 centimeter. 
Leverbaar in de kleuren chroom en wit. Lichtbron Led Retrofit 21W E27.

Glas