Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Gask

Diesel Gask

€309,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Gask hanglamp
Gask is een kleine hanglamp met een grote persoonlijkheid. De stalen lamphouder, met zijn ruwe en getextureerde reliëf zwarte afwerking, is gekoppeld aan de geblazen glazen diffusor met blootgestelde messing bouten, die herinneren aan de sfeer van een ouderwetse hardwareopslag. De glazen kap is verkrijgbaar in twee versies: melk wit, voor een warmere en meer diffuus verlichting of transparant grijs, waarbij u de lichtbron beter kunt zien. Gask is een charmante combinatie van herinneringen en aan het eigentijds wonen, perfect in kamers van alle soorten en maten, dankzij ook de mogelijkheid van het gebruik ervan in composities met de Foscarini aan meerdere plafondbevestigingenl. Materiaal: Geblazen glas en gelakt staal.
Ontwerp van de Gask is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
De Gask  is 26 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 17 centimeter.
Kleur mogelijkheden: wit en grijs.
Lichtbron max 1X Led retrofit 12W(E14).

Gask