Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Fork Grande

Diesel Fork Grande

€759,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Fork Grande hanglamp
De vork kap is geïnspireerd door casual mode, camping tenten en een informele, speels en dynamische levensstijl. De stiksels op de stof is gemaakt als dat op jeans en de ringen zijn niet alleen decoratief, maar spelen ook in op de praktische behoeften met eenvoud en directheid. De kap is uiterst flexibel en kan 360 graden gedraaid worden. De stand van de vloerlamp en tafellamp versies is ook zeer mobiel, dankzij haar gewrichten: Dit betekent dat je de richting van het licht kunt veranderen u kunt met de lamp spelen en veel plezier bij het voortdurend zoeken naar nieuwe posities voor het licht. 
Ontwerp van de Fork Grande is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Fork Grande is 44 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 37 centimeter.
Kleur mogelijkheden: bruin-grijs, bruin-ivoor, ivoor-grijs en ivoor-ivoor.
Lichtbron max Led retrofit 120W(R7s).

Fork