Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Fork

Diesel Fork

€769,00
Fork tafellamp in vier kleuren uit Diesel Collection
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Fork tafellamp
Fork is een "vork" van staal waarop een kap een stand aanneemt geïnspireerd op fashion casual en informele levensstijl en speels. Zoals dit gebeurt wanneer u een lamp in een tent, schijnt het licht binnen in de tent op de structuur van de lappendeken, de structuur van het doek en de stiksels in jeans. Bij de vork, wordt niets  overgelaten aan chaos: de ringen zijn niet alleen decoratief, maar spelen in op de praktische behoeften, met eenvoud en directheid. De kappen in  ivoor of linnen-grijs worden behandeld met een proces dat het een vintage look geeft dat wordt gecombineerd met een metalen steun in de kleur ivoor of bruin, voor een totaal van vier verschillende kleurencombinaties. Veelzijdig, die u kunt sturen met extreme flexibiliteit in van 360°. Zelfs de steel van de vloer en tafel versies zijn erg mobiel, met haar hubs: Hiermee kunt u de richting van het licht veranderen, en ook om te spelen met de lamp en het licht, waarmee een aantaloneindig combinaties mogelijk zijn. Er is een vloerlamp, mini tafellamp, hanglampen en wandlamp versies mogelijk.
Kleur opties:
Voet bruin kap grijs.
Voet bruin kap ivoor.
Voet ivoor kap grijs.
Voet ivoor kap ivoor.
Ontwerp van de Fork serie is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Lichtbron max 1 X 48W halogeen of Retrofit  (R7s). Leverbaar met snoerdimmer of snoerschakelaar.

Fork