Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Drumbox

Diesel Drumbox

€559,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diese. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Drumbox
Tafellamp/vloerlamp Drumbox het blad is geïnspireerd op schemerlampen van fotosets, Drumbox is veelzijdigheid, de stijl van de manier van de technologie. Kan worden overal geplaatst wordenen vrij zo zoals gebruikt: tafellamp, vloerlamp of hanglamp, op zijn eigen of in meerdere composities of een enkele stang in metalen buis, in verschillende omgevingen. Zijn materialen zijn afgeleid uit de wereld van sportkleding: lino Verdrag te sterk reflecterende, maar ook warm en charmant met haar plooien, scheurbestendige en lichtgewicht nylon, in combinatie met gelaste naden als op wetsuits. Twee varianten: wit voor licht en diffuus licht, fluorescerende gele licht effecten, of aangepaste door een grijs voor een scherper contrast tussen de textuur van de stof en de lichtbundel. Materiaal: polyester, thermoplastisch polymeer, in combinatie met linnen en geschilderd staal.
Ontwerp van de Drumbox is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen drumbox 36 centimeter en doorsnede is 45 centimeter. 

Lichtbron max Led retrofit 20W(E27). Kleur van de drumbox is wit.

Drumbox.