Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Cage Mic

Diesel Cage Mic

€409,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Cage Mic hanglamp
Geïnspireerd door de lichten van mijnwerkers en arbeiders, Cage is omsloten door een metalen kooi die hier een decoratief element en de naam van de lamp wordt. Het contrast tussen het glanzende oppervlak van de geblazen glazen diffusor en de handgemaakt stalen externe kooi maakt de Cage uniek. Een sterk design concept, Cage is een complete collectie met vloer, hang en tafellamp versies. In de versie vloerlamp is kooi verkrijgbaar met een glamour witte of mode zwarte diffusor waarop een zwart of wit metalen kooi wordt toegepast om een totaal van vier verschillende kleurvarianten te krijgen. De lichtbron waaraan de Cage zijn dubbele ziel ontleed. Wanneer deze de kleur van het glas is uitgeschakeld is het een blok en het glanzende oppervlak weerspiegelt de geometrische vormen van de kooi, wanneer het is ingeschakeld, dat door het gereflecteerde effect verdwijnt en de kleur van het glas warmer wordt. In de Cage hanglamp versie is een originele metalen spiegel afwerking bronzen versie met een bruin kooi beschikbaar, evenals de witte en zwarte versies. Terwijl Cage's zwart / wit versies ook ruimten met een zachte gloed overdekt, de bronzen diffusor behoudt haar spiegeleffect en het licht, als gevolg van het totaal naar beneden met haar ondoorzichtige witte binnenzijde afbuigt. Het is verkrijgbaar in twee maten, die vooral geschikt voor composities. Net als een echte werklamp, kan de praktische tafellamp Cage opgehangen worden, verplaatst of geplaatst op elk oppervlak of op de vloer of het kan worden gebruikt als een eigenzinnige bureaulamp.
Ontwerp van de Cage Mic is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen van de Bell hoogte is 299 centimeteren doorsnede van de kap is 13,3 centimeter. 
Lichtbron max Led retrofit 33W(G9).

Cage Mic