Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Diesel Bell-Crash

Diesel Bell-Crash

€589,00
Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Diesel Bell-Crash hanglamp
Geïnspireerd door de percussie-instrumenten, Crash en Bell zijn twee hanglampen, die onafhankelijk, maar complementair zijn. Crash lijkt op een cimbaal terwijl Bell lijkt op wat zijn naam voorstelt. Beide zijn leverbaar in brons of aluminium kleuren en die een oppervlaktebehandeling met kleine, concentrische groeven hebben gekregen. Beiden gebruiken hetzelfde glaselement veelzijdige geblazen lijkend op vintage glaswerk die het licht projecteert op het metalen oppervlak van de bell en de Crash en op hetzelfde moment het licht verlaat en geeft de naakte lamp in volledige weergave een duidelijke verwijzing naar de wereld van de industrie. Het is op hun eigen, of als een tweetal of in groepen, deze twee-voudige lichteffect dat Crash & Bell een  krachtige en unieke ervaring geven. Materiaal: gezandstraald glas geblazen en gelakt aluminium kleur: aluminium, brons.
Ontwerp van de Bell-Crash is van Diesel creatieve Team. In 2009 tekende het creative team een samenwerkings-overeenkomst met Foscarini Diesel binnen het project van inrichting en levensstijl "Home Collection".
Een partnerschap dat de mogelijkheid biedt om te communiceren met nieuwe doelgroepen van Foscarini en het verkennen verschillende manieren van leven, decoreren en leven door middel van een collectie ontworpen door Diesel voor hun wereldwijde referentie: "Diesel met Foscarini wonen". De Diesel collectie leven met Foscarini spreekt verschillende talen--van rock tot pop, van industrieel tot vintage, van grafisch ontwerp tot kunst – zij vertellen een onmiskenbare levensstijl Diesel. Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeiende, de collectie bestaat uit ruim 40 modellen van lampen. Een collectie die in vele vormen, materialen en toepassingen komt, zich zelf karakteriseren de meest onverwachte en onconventionele spaties, uit een binnenlandse context in een publieke context, altijd in karakter. De keuze en het onderzoek naar materialen voor Foscarini, en misschien nog meer bijzonder, in Diesel collectie leven met Foscarini, is van enorm belang. Materialen die nog nooit eerder gebruikt zijn in de verlichting industrie worden toegevoegde aan de lampen in de collectie.
Afmetingen van de Bell hoogte is 35 centimeteren doorsnede van de kap is 45 centimeter. 
Afmetingen van de Crash hoogte is 19 centimeteren doorsnede van de kap is 60 centimeter.
Lichtbron max Led retrofit 16W(E27).

Bell-Crash