Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Torch XL

Torch XL

€469,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving
Dexter Torch XL buitenverlichting
 
Torch XL leverbaar in 65 centimeter en 85 centimeter hoogte. De Torch xl is uitgevoerd met een 10 Watt led module en daarmee uitermate geschikt om toe te passen in grote bedrijfstuinen. De Torch xl is in twee varianten verkrijgbaar elk met een uniek lichtbeeld.

De Torch xl B geeft indirect licht doordat het licht op de bovenkap reflecteert.

De Torch xl C heeft een opening in de bovenkap waardoor het licht ook direct naar boven straalt.

Specificaties
Aluminium, naturel geanodiseerd
Hoogte 65 centimeter en 85 centimeter, doorsnede ø 8 centimeter.
1x Luxeon S -2700K - 715Lm
Optic: lens 18°
IP 65 -CE- Class of insulation:I
220-230V 50-60Hz

Voor betere verankering van de Torch XL Ground spike D mee bestellen.

Over Dexter buitenverlichting

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.


Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

Torch XL