Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Torch type B

Torch type B

€299,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving
Dexter Torch type B buitenverlichting

Torch B buitenpaal. Maak kennis met onze klassieker. Deze sfeerverlichting geeft rondom een mooi strijklicht op uw looppad, gazon of vijver. De reflectorkap is aan de bovenkant gesloten. De Torch B is leverbaar in twee hoogtes: 40cm en 65cm. De ledlichtbron schijnt omhoog tegen het reflector/kap. Door de weerkaatsing word het licht 360° rondom de Torch paal verspreid waardoor een sfeervolle en gelijkmatige verlichting beeld ontstaat.

Specificaties
Roestvaststaal 316
Hoogte 65 centimeter en 40 centimeter, doorsnede ø 5 centimeter.
1x Luxeon A -2700K Led - 140Lm.
Optic lens 25°
IP54 - CE - Class of insulation: I
220-2230V 50-60 Hz
Voor een betere verankering in de grond Ground spike A mee bestellen.
Over Dexter buitenverlichting
Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.
Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.
Torch type B