Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dino path

Dino path

€449,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving
Dexter Dino pad-buitenverlichting
Dino pad verlichting.Het kleine broertje Dino path heeft dezelfde krachtige LED lichtbron en is een perfecte padverlichter in de tuin. Ook komt Dino path uitstekend tot z'n recht als projectverlichting bij parkeerplaatsen of in bedrijfstuinen.

De Dino path is geschikt voor het 24V systeem.

Specificaties
Frame van rvs 316 geborsteld K320 voorzien van een krachtige LED module. 
Afmetingen (LxBxH): 1.6x6x90 cm
Luxeon A (4x) - 2700K - 350 lm
optic: 4x reflector 13°
IP65 - CE - Class of insulation: III
24V dc - Nominaal vermogen: 5 Watt
Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 2x1mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V voeding aangesloten worden. Voor betere verankering kan ground spike C meebesteld worden.
Over Dexter buitenverlichting
Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.
Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid
Dino