Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dart

Dart

€119,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Dart richtspot

Klein maar krachtige buiten richtspot. Configuratie: Geanodiseerd aluminium spike met geïntegreerde led module. De led module is verstelbaar en kan worden vastgezet met twee roestvast stalen schroeven. De led modules zijn ingegoten, bescherming rating: IP65.

Dart is leverbaar in de kleur natural en zwart.

Specificaties:
Hoogte 30cm
Breed: 4cm
Luxeon A (1x) - 2700K - 160 Lm
Lens: 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
230V / 50-60 HZ - Nominaal vermogen: 3 Watt

Installatie:
Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 2x1mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V voeding aangesloten worden.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Dart