Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dart

Dart

€119,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Dart richtspot

Outdoor richtspot. Configuratie: Geanodiseerd aluminium spike met geïntegreerde led module. De led module is verstelbaar en kan worden vastgezet met twee roestvast stalen schroeven. De led modules zijn ingegoten, bescherming rating: IP65.

Dart is leverbaar in de kleur natural en zwart.

Specificaties:
Luxeon A (1x) - 2700K - 160 Lm
Lens: 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
24V dc - Nominaal vermogen: 3 Watt

Installatie:
Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 2x1mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V voeding aangesloten worden.

Over Dexter buitenverlichting

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

Dart