Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter D-lounge

Dexter D-lounge

€549,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter D-lounge vloerlamp.

D-lounge schemerlamp met 5 meter neoprene kabel en stekker. Met de D-lounge haalt u de warme sfeer van een schemerlamp naar buiten. De subtiele en moderne uitstraling van deze lamp is een aanwinst voor uw terras. Het bijzondere aan de D-lounge is dat deze schemerlamp het hele jaar buiten kan staan.

Specificaties
Roestvaststaal 316 - PE - hardsteen
Hoogte: 140 cm - ø 32cm
Gewicht: 17 Kg
Kabel: 10 m
220-230V 50-60Hz
E27 MAX 40W

De D-lounge is 140 centimeter hoog en de voet is 19 bij 12 centimeter. Hoogte van de voet is 17 centimeter. De D-lounge kan aan/uit geschakeld worden door middel van een trekschakelaar bediend met een staalkabeltje die onder de kap uitsteekt. Net zoals de klassiek schemerlamp met stoffenkap.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Reed

D-lounge