Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cube

Cube

€105,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving
Dexter Cube buitenverlichting

Cube side wandarmatuur en de cube up als grondspotje of plafondspot. Kiest u zelf maar of u de Cube side omhoog of omlaag richt. Aan uw buitenmuur, schuur of pergola komt deze wandlamp volledig tot z'n recht.

De Cube serie is geschikt voor het 24V systeem.
Leverbaar in de kleur: natural geanodiseerd alu en zwart.

Specificaties
Aluminium geanodiseerd naturel of zwart
Afmetingen (l x b x h): 4 x 4 x 4 centimeter
Luxeon A - 2700K- 160lm
Optic: lens 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
24V dc - Nominaal vermogen: 3 Watt

Installatie:
Het armatuur is voorzien van 2 meter neopreen kabel (H05RN-F 3x0.75mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V voeding aangesloten worden.

Dexter outdoor lighting | Base plate Cube

Base plate Cube

Montageplaat voor de Cube.
Voor het monteren van een cube op een holle wand met een gat van ø50mm.

 Over Dexter buitenverlichting

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

Dexter Cube.