Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cube XL Duo

Cube XL Duo

€345,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
Dexter Cube XL Duo buitenverlichting
Met deze krachtige variant van de Cube XL heeft u een echte krachtpatser voor uw gevelverlichting in handen. De LED lichtbron is ongeevenaard in zijn soort en levert een enorme lichtopbrengst. Met 3 verschillende reflectoren is dit armatuur heel veelzijdig in te zetten. Verkrijgbaar naturel geanodiseerd of in drie kleuren gepoedercoat oxide, zwart en grijs.

Specifications:
Dimensions 8x8x13 centimeter (lxwxh)
2x (Luxeon M - 2700K - 800 lm)
Lens 8°, 27° or 45°
IP54 - CE - Class of insulation: I
220-230V 50-60 Hz

Over Dexter buitenverlichting
Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.
Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.
Dexter Cube XL