Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bent wall

Bent wall

€329,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
Dexter Bent wall buitenverlichting
Bent wall wandarmatuur. Het armatuur is in twee uitvoering leverbaar:
Left het licht word naar links gericht.
Right het licht word naar rechts gericht.

Een vlakke plaat op verschillende manieren gebogen, vormt de basis van de unieke armaturen uit de serie Bent. Alle voorzien van een hi-power LED module in warm wit. Het armatuur is 360° draaibaar en kan worden gefixeerd met roestvast schroeven. In de behuizing is de leddriver gemonteerd en het armatuur kan rechtstreeks op netspanning aangesloten worden. De armaturen zijn voorzien van een duurzame polyester poeder coating en leverbaar in meerdere kleuren: wit, roest,zwart en grijs.

Specificaties
Aluminium, fine textured polyester powdercoated
10x40 centimeter (wxh)
Luxeon A (3x) - warm white - 265lm
220-230V 50-60 Hz
Over Dexter buitenverlichting
Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.
Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.
Bent wall