Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Reo S OK

Reo S OK

€124,00
Lucente al meer dan 15 jaar officieel Dealer. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Delta Light voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Reo S OK

Reo S OK S1 inbouw vierkant led armatuur kantelbaar van 0 tot 30 graden en is 350 graden draaibaar . Armatuur kleur is leverbaar in wit (Ral 9003) en alu grijze kleur.

De karakteristieken van de REO familie

De REO-collectie is meer dan een product. Het is een familie die een verlichtingsoplossing biedt voor een breed scala projecten: woningen, hotels, restaurants, winkels en nog vele andere toepassingen. REO heeft hiervoor individuele of meerdere lichtpunten in een ronde, vierkante of fusionuitvoering; vaste of richtbare spots met of zonder rand voor een naadloze aansluiting met het plafond in wit, zwart, chroom of een combinatie hiervan; inbouw of in lijn met het plafond; voor binnen- en buitentoepassingen. Deze nieuwe generatie dimbare spots staan garant voor krachtig warm licht, een laag energieverbruik en een perfect evenwicht tussen lichtkwaliteit en energiezuinigheid. Door hun ontwerp creëren deze conische inbouwspots een nauwelijks zichtbare overgang tussen het intense licht en het plafond, wat resulteert in een aureooleffect dat de ruimte een extra dimensie geeft.

Voor de Ledlichtbron is keuze uit twee wattages met verschillende lichtopbrengst:
Reo S Ok 7W
Reo S Ok 10W
Voor de lichtbundel is keuze uit een breede of smalle bundel:
Relfector Flood 33 graden
Reflector Wide Flood 50 graden
Voor het aansluiten van de Reo S Ok moet een leddriver meebesteld worden. Voor de 7W Reo S Ok moet de 350Ma driver mee besteld worden en voor de 10W Reo S Ok moet een 500Ma driver meebesteld worden.
Wordt het plafond gestuct dan adviseren wij om ook de plasterkit mee te bestellen voor het beste eindresultaat.
Bij Delta Light - een Belgisch familie bedrijf - ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.
Reo S Ok