Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Reo S OK Soft Dim

Reo S OK Soft Dim

€149,00
Lucente al meer dan 15 jaar officieel Dealer. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Delta Light verlichting voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Reo S OK Soft Dim

Reo S OK Soft Dim inbouw led armatuur kantelbaar van 0 tot 30 graden en is 350 graden draaibaar . Armatuur kleur is leverbaar in wit (Ral 9003) en alu grijze kleur.

De karakteristieken van de REO familie

De REO-collectie is meer dan een product. Het is een familie die een verlichtingsoplossing biedt voor een breed scala projecten: woningen, hotels, restaurants, winkels en nog vele andere toepassingen. REO heeft hiervoor individuele of meerdere lichtpunten in een ronde, vierkante of fusionuitvoering; vaste of richtbare spots met of zonder rand voor een naadloze aansluiting met het plafond in wit, zwart, chroom of een combinatie hiervan; inbouw of in lijn met het plafond; voor binnen- en buitentoepassingen. Deze nieuwe generatie dimbare spots staan garant voor krachtig warm licht, een laag energieverbruik en een perfect evenwicht tussen lichtkwaliteit en energiezuinigheid. Door hun ontwerp creëren deze conische inbouwspots een nauwelijks zichtbare overgang tussen het intense licht en het plafond, wat resulteert in een aureooleffect dat de ruimte een extra dimensie geeft.

Ledlichtbron 10W met Soft Dim functie. Soft Dim geeft de keuze van het regelen van de lichtkleur. De lichtkleur kan geregeld worden tussen 2700K en 1800K. Hiermee kunt kiezen voor een extra warme licht sfeer. Regelbaar in dimmer in de wand.

 

Voor het aansluiten van de Reo S Ok Soft Dim moet een leddriver meebesteld worden. Voor de Reo S Ok Soft Dim moet de 650Ma driver mee besteld worden.
Wordt het plafond gestuct dan adviseren wij om ook de plasterkit mee te bestellen voor het beste eindresultaat.
Bij Delta Light - een Belgisch familie bedrijf - ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.
Reo S Ok Soft Dim