Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Delta Light Tweeter M ON 2

Delta Light Tweeter M ON 2

€429,00
Lucente Lichtoplossingen is meer dan 15 jaar Dealer van Delta Light. Lichtadvies over de toepassing van Tweeter M ON armaturen en lichtplannen met Tweeter M ON armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.
3 werkdagen
Beschrijving

Delta Light Tweeter M ON 2

De led opbouwspot is in een aantal uitvoeringen leverbaar:

Kleur wit-wit in led kleur 2700K en 3000K.

Kleur zwart-chroom in de ledkleur 2700K en 3000K.

De led opbouwspot wordt geleverd met ingebouwde leddriver die met een fase aansnijddimmer van de schakelmateriaalmerken Busch&Jaeger, Gira, Merten, Niko en Peha in de muur gedimd worden. Daarnaast zijn ook draadloze dimmer van Casambi toe te passen.

Uitgevoerd met twee Ledlichtbronnen van 10,4W 1073Lm deze led opbouwspot een mooi sfeervol accent licht in iedere ruimte. Daarnaast door zijn specifieke afmetingen dekt hij iedere centraaldoos op het plafond mooi af. De kop is verstelbaar tussen 0-45 graden en bijna volledig rond te draaien max. 355gr. De IP waarde van de Led opbouwspot is IP20.

Lucente Lichtoplossingen kan helpen met het kiezen van de juiste lichtkleur en toe te passen dimmers. Ook geven wij lichtadvies op project en kunnen wij een lichtplan maken. Heeft u twijfels over de toepassingen, aantal of montage neemt u dan contact met ons op Tel: 085-06033050 of via whatsapp.

De Tweeter is één van de meeste iconische productfamilies in de Delta Light collectie. Met de Lighting Bible 12 werkte Delta Light dit gamma verder uit met de mini versie, de Tweeter M. net zoals zijn grote broer werd in de Mini versie ook gebruikt gemaakt van het door Delta Light ontwikkelde ERS - Ex-centric Rotation System®. Typisch voor ERS is de asymmetrische scharnierverbinding die in één vloeiende beweging buitengewone draai- en kantelbewegingen mogelijk maakt. Beschikbaar als plafond inbouw en plafond opbouw toestel, tilt de Tweeter M flexibiliteit naar een heel nieuw niveau, zowel qua beweging als qua verlichtingsoplossing. De inbouw toestellen van de Tweeter familie zorgen voor een maximale samenhang tussen licht en architectuur. Het dubbelwandige ontwerp voorkomt dat licht op het plafond valt en de flexibele binnenwand maakt elke toepassing mogelijk. De Tweeter M On zorgt voor een perfecte balans tussen lichtkwaliteit en elegantie. Beschikbaar met enkele of dubbele spotuitvoering zorgt Tweeter M On voor een krachtig, warm licht. Deze opvallende doch elegante behuizing past bij elk interieur en zorgt voor een intrigerende verschijning. Zowel de inbouw- als opbouwversie kunnen in volledig witte of meer uitgesproken zwart-chrome afwerking. De Tweeter M is ook beschikbaar met Delta Light’s unieke Soft Dim principe, waarbij je een identiek warm dimgedrag krijgt als bij een conventionele halogeenlamp.

Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.

Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.

Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.

Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.

Tweeter M ON 2