Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Reo X

Reo X

€115,00
Lucente al meer dan 15 jaar officieel Dealer. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Delta Light voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Reo X

Reo X inbouw led armatuur vast met de IP waarde 65. Armatuur kleur is leverbaar in wit (Ral 9003) en alu grijs. Lichtbundel is 33 graden. Ideaal voor dakoverstek of overdek terras. Ledlichtbron 7W tot 10W leverbaar in de lichtkleur 3000K. Naast de Reo X is erook een mini Reo X model leverbaar.
Voor het aansluiten van de Reo moet een leddriver meebesteld worden. Voor de 7W Reo moet de 350Ma driver mee besteld worden en voor de 10W Reo moet een 500Ma driver meebesteld worden.

De karakteristieken van de REO familie

De REO-collectie is meer dan een product. Het is een familie die een verlichtingsoplossing biedt voor een breed scala projecten: woningen, hotels, restaurants, winkels en nog vele andere toepassingen. REO heeft hiervoor individuele of meerdere lichtpunten in een ronde, vierkante of fusionuitvoering; vaste of richtbare spots met of zonder rand voor een naadloze aansluiting met het plafond in wit, zwart, chroom of een combinatie hiervan; inbouw of in lijn met het plafond; voor binnen- en buitentoepassingen. Deze nieuwe generatie dimbare spots staan garant voor krachtig warm licht, een laag energieverbruik en een perfect evenwicht tussen lichtkwaliteit en energiezuinigheid. Door hun ontwerp creëren deze conische inbouwspots een nauwelijks zichtbare overgang tussen het intense licht en het plafond, wat resulteert in een aureooleffect dat de ruimte een extra dimensie geeft.

Bij Delta Light - een Belgisch familie bedrijf - ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.
Reo X