Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Rand 311 T50

Rand 311 T50

€309,00
Lucente Partner in Licht is al meer dan 15 jaar officieel Dealer van Delta Light. Wij geven lichtadvies over de toepassing van Delta Light armaturen en maken lichtplannen met Delta Light armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen of uw installate
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Rand 311 T50

Rand 311 T50 opbouw armatuur. Zeer fraaie decoratieve opbouwspot met een kantelbare spots. De lichtbron is kardanisch verstelbaar. De lichtbron zit in twee ringen waardoor je de lichtbron in iedere stand kunt verstellen waardoor minder verblinding ontstaat. Daarnaast kun je objecten aan de wand perfect uitlichten. Ideaal voor alle vertrekken in een woning.
Materiaal gespoten aluminium in de kleur wit(ral 9003), zwart en grijs aluminium.
Lichtbron 3X G53 Max. 35w halogeen/12W led.
De karakteristieken van de RAND familie
De Rand is een gevestigde klassieker uit de Delta Light-collectie, een typisch voorbeeld van de tijdloze designfilosofie van de onderneming. Zonder zichtbare schroeven is de Rand een stijlvolle en heel veelzijdige verlichtingsoplossing voor residentiële en niet-residentiële projecten.
De nieuwe Reo Led-versie van de Rand is nu beschikbaar! Deze gloednieuwe combinatie van ecologie en esthetiek zorgt voor een perfect evenwicht tussen lichtkwaliteit en energiezuinigheid.
Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.
Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.
Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.
Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.
Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.
Rand 311 T50