Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Minigrid in 1 50 Hi

Minigrid in 1 50 Hi

€77,25
Lucente Partner in Licht is al meer dan 15 jaar officieel Dealer van Delta Light. Wij geven lichtadvies over de toepassing van Delta Light armaturen en maken lichtplannen met Delta Light armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen of uw installate
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Minigrid in 1 50 Hi

Minigrid inbouw armatuur. Vierkante kantelbare inbouwspot. De lichtbron is kardanisch verstelbaar. De lichtbron zit in twee ringen waardoor je de lichtbron in iedere stand kunt verstellen waardoor minder verblinding ontstaat. Ideaal voor alle vertrekken in een woning.
Materiaal gespoten aluminium in de kleur wit/wit (ral 9003), grijs aluminium rand met zwarte binnenkant en grijs aluminium rand en binnenkant.
De karakteristieken van de GRID IN familie
De Grid-productfamilie is een gevestigde klassieker in de collectie. De nieuwste downlighterversies vallen op door hun energiezuinigheid en door hun lichtkwaliteit. Met hun lichtopbrengst van 103 lm/w vormen de Grid in en de Grid In Trimless HP-downlighters een duurzaam en energievriendelijk alternatief voor ontladingslampen. Dit is het resultaat van een combinatie van reflectoren van uiterst zuiver aluminium, krachtige led-arrays en slimme actieve koeling. Met een maximale output van 3000 Llm combineren de HP Led-versies uitstekende verlichtingsprestaties met prima kleurweergave en miniem energieverbruik. De speciaal ontworpen gesegmenteerde reflector van plaatstaal heeft uitstekende reflectie-eigenschappen: dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen reflecteert hij tot 93% van het licht, met een lager energieverbruik als gevolg. Beschikbaar als spot 15°, flood 24° en wide flood 43°.
Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.
Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.
Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.
Lichtbron GU10 Max. 35w halogeen/6w led.
Voor stucplafond plasterkit 126 mee bestellen voor de juiste maatvoering en afwerking.
Minigrid in 1 50 Hi