Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Metronome H

Metronome H

€619,00
Lucente Partner in Licht is al meer dan 15 jaar officieel Dealer van Delta Light. Wij geven lichtadvies over de toepassing van Delta Light armaturen en maken lichtplannen met Delta Light armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen of uw installate
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Metronome H

Metronome H pendelarmatuur. Zeer fraaie decoratieve pendelarmatuur ontwerp van Tim van Steenbergen. Materiaal gespoten aluminium in de kleur wit (ral 9003) of zwart. Ideaal voor alle vertrekken in een woning of kantoor.
Lichtbron 1X E27 Max. 60w halogeen/23W spaarlamp.
De metronome heeft een doorsnede van 40 to 45 centimeter en een hoogte van 55 centimeter. Pendellengte kabel is 160 centimeter.
De karakteristieken van de METRONOME familie
De METRONOME is een volledig nieuw productgamma. Het is schatplichtig aan de HUSK, maar toch uniek. Kenmerkend voor het ontwerp is de waterval aan flexibele strips, al dan niet in combinatie met het typische bovenstuk van de HUSK. Elke aluminium strip is verstelbaar op drie vaste elementen na: zo kun je als gebruiker je eigen versie en je eigen verhaal creëren en zijn exacte kopieën uitgesloten. Om de veelzijdigheid van de mode-industrie te koppelen aan de trends van de design- en verlichtingsnijverheid is het METRONOME-gamma uitgebreid met allerhande kleuren en materialen. De METRONOME XXL is echt uniek: een enorme blikvanger die elke grotere ruimte extra cachet kan geven. Deze creatie is met zijn 2,10 m hoogte hét pronkstuk van deze collectie. Een blikvanger in de ware zin van het woord.
Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.
Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.
Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.
Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.
Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.
Metronome H