Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Circle S Hi

Circle S Hi

€37,00
Lucente al meer dan 15 jaar officieel Dealer. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Delta Light verlichting voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Circle S Hi

Circle S Hi inbouwarmatuur. Kantelbare vierkante inbouwspot ideaal voor alle vertrekken in een woning. Materiaal gespoten mat aluminium waarvan de beide binnen ringen geschuurd aluminium zijn of wit (ral 9003). Dit geeft een heel mooi decoratief accent.

De karakteristieken van de CIRCLE familie

De CIRCLE is een van onze basismodellen: een heel eenvoudige inbouwspot die in elke woning past. Dit is een spot zoals een spot hoort te zijn: eenvoudig in te bouwen, een rotatie van 350° en tussen 0 en 30° kantelbaar. De CIRCLE S is de nieuwste telg in de familie: hij lijkt vierkant, maar je kunt hem gewoon in een ronde uitsparing monteren.

Bij Delta Light - een Belgisch familie bedrijf - ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.

Lichtbron GU10 Max. 35w halogeen of 6w led.
Circle S Hi