Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Carree Trimless OK LED SOFT

Carree Trimless OK LED SOFT

€129,00
Lucente Partner in Licht is al meer dan 15 jaar officieel Dealer van Delta Light. Wij geven lichtadvies over de toepassing van Delta Light armaturen en maken lichtplannen met Delta Light armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen of uw installate
3 werkdagen
Beschrijving
Delta Light Carree Trimless OK LED SOFT 
Carree Trimless OK LED SOFT  Dim inbouw led armatuur kantelbaar van 0 tot 25 graden. Armatuur kleur is leverbaar in wit (Ral 9003), alu grijze kleur en zwart.

De karakteristieken van de CARREE familie

Het Carree-gamma van de Delta Lights spots zijn eenvoudig te installeren en zijn tijdloze en functionele inbouwspots. De Carree Trimless Led en de Carree ST Led tillen deze klassiekers nu naar een ander niveau. Deze inbouwspots met (ST) of zonder rand zijn uitgerust met krachtige leds. Ze leveren dezelfde prestaties als 35-50 W halogeenlampen, maar verbruiken minder dan 9 W. Beide versies zijn beschikbaar met een kleurtemperatuur van 2700 K en 3000 K. De ideale spot voor alle vertrekken in een woning

Ledlichtbron 10W met Soft Dim functie.
Carree Trimless OK LED SOFT Dim geeft de keuze van het regelen van de lichtkleur. De lichtkleur kan geregeld worden tussen 2700K en 1800K. Hiermee kunt kiezen voor een extra warme licht sfeer. Regelbaar in dimmer in de wand.

 

Voor het aansluiten van de Carree Trimless OK LED SOFT Dim moet een leddriver meebesteld worden. Voor de Carree Trimless OK LED SOFT Soft Dim moet de 650Ma driver mee besteld worden.
Wordt het plafond gestuct dan adviseren wij om ook de mounting kit 75 mee te bestellen voor het beste eindresultaat.
Bij Delta Light - een Belgisch familie bedrijf - ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.
Carree Trimless OK LED SOFT