Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Delta Light Boxy R

Delta Light Boxy R

€249,00
Lucente Lichtoplossingen is meer dan 15 jaar Dealer van Delta Light. Lichtadvies over de toepassing van Boxy R armaturen en lichtplannen met Boxy R armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.
3 werkdagen
Beschrijving

Delta Light Boxy R

De Boxy R led opbouwspot is in drie uitvoeringen leverbaar: een vaste uitvoering en een uitvoering met kantelbare spot met ingebouwde led en een budget uitvoering met GU10. Geschikt voor retrofit ledlichtbronnen van alle merken of Philips Huey.

De Boxy R met geintegreerde led is leverbaar in de kleur wit-wit, zwart-zwart en wit-zwart in led kleur 2700K en 3000K.

De Boxy R Hi is alleen leverbaar in de kleur wit.

De led opbouwspot wordt geleverd met ingebouwde leddriver die met een fase aansnijddimmer van de schakelmateriaalmerken Busch&Jaeger, Gira, Merten, Niko en Peha in de muur gedimd worden. Daarnaast zijn ook draadloze dimmer van Casambi toe te passen.

Uitgevoerd met één Ledlichtbron van 10,4W 1073Lm per stuk deze led opbouwspot geeft een mooi sfeervol accent licht in iedere ruimte. Daarnaast door zijn specifieke afmetingen dekt hij iedere centraaldoos op het plafond mooi af. De ledspot Boxy R OK is kantelbaar max. 30graden en draaibaar max. 350graden. De opbouwspot heeft een IP waarde van 20. De hoogte van de spot R is 10 centimeter en heeft een doorsnede van 9 centimeter. Van de R OK is 12 centimeter en heeft een doorsnede van 9,8centimeter. Zeer mooie accent verlichting voor uitlichten van wanden, kunst of presentaties voor de Boxy R OK. De Boxy R en Hi uitvoering zijn ideaal voor toiletten, gangen en overlopen.

Lucente Lichtoplossingen kan helpen met het kiezen van de juiste lichtkleur en toe te passen dimmers. Ook geven wij lichtadvies op project en kunnen wij een lichtplan maken. Heeft u twijfels over de toepassingen, aantal of montage neemt u dan contact met ons op Tel: 085-06033050 of via whatsapp.

De Boxy is een echte klassieker in het Delta Light gamma. Met de lancering van The Lighting Bible 11 is deze reeks uitgebreid tot een brede en zeer functionele collectie, met zowel ronde als kubusvormige toestellen in verschillende formaten.

Het verhaal van de Boxy is begonnen met de scherp afgelijnde kubusvorm. Met de reflector in the Boxy L+ krijg je een efficiente en maximale lichtbundel in een leuk design. In deze Boxy reeks kan je kiezen tussen verschillende formaten, enkele of meerdere lichtbronnen en halogen of led.

De ronde Boxy biedt nog meer keuzemogelijkheden met track, opbouw en pendelversies. Stuk voor stuk beschikbaar in verschillende kleurencombinaties.

Link staat synoniem voor ultieme flexibiliteit in architecturale verlichting. Speel met ronde vormen om je eigen lichtcompositie te creëren. Link start bij één aansluitpunt om een resem aan creatieve oplossingen te ontplooien dankzij de enkele, dubbele of driedubbele module.

Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.

Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.

Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.

Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.

Boxy R