INNUOS Streamers

Filters
Geen producten gevonden...
INNUOS Streamers

Innuos Streamers.

Innuos bestaat al sinds 2009 en is een bedrijf afkomstig uit de UK. Innuos ontwerpt en designed hoge kwaliteit/ high-end muziek en film streamers / netwerkspelers, inclusief eigen ontwikkelde software (InnuOS).
Gemaakt om de bediening en het gebruik simpel te houden maar met behoud van alle functionaliteiten met waarheidsgetrouwe geluids en/of film kwaliteit.

Bij Innuos willen we naast de juiste producten voor de eindgebruiker ook eerste klas service bieden. Sinds 2009 hebben we onze kennis van digitale entertainment oplossingen uitgebreid. Door het nauw samenwerken met eindgebruikers en dealers weten we wat de wensen zijn van consumenten of het nou om een muziek of film oplossing gaat, dat is de drijvende kracht achter onze research en ontwikkeling.

Of je geniet van muziek of films in een multi room of high end systeem: gebruiksgemak is de sleutel tot een ultieme ervaring. Dit is de reden dat we steeds weer investeren in research en ontwikkeling om de interface zo simpel mogelijk te houden.

Innuos ontwikkelt zijn eigen software, genaamd InnuOS (open platform), zodat integratie met andere systemen probleemloos verloopt. Meerdere Innuos systemen kunnen gebruikt worden naast bestaande systemen.

We maken onze producten zo dat de eindgebruiker vele jaren probleemloos kan genieten, dit door middel van betrouwbare hardware en stabiele software.
De hardware wordt ook grondig onderhanden genomen door de programmeurs. Dus niet zomaar een moederbord erin plaatsen of standaard DVD drive. Nee, dit wordt allemaal door Innuos aangepast.
Met als resultaat superieure geluidskwaliteit!

Wat kan je met de Innuos systemen:
CD’s kopiëren/rippen naar de interne harde schijf.
Afspelen via een USB DAC in PCM/DSD en MQA (mits aangesloten op een MQA DAC).
Online streamen: internet radio, Qobuz, Tidal en Spotify.
NAS: ook andere apparaten kunnen de Innuos systemen benaderen voor je eigen muziek.