ANTA Leuchten

Filters
Geen producten gevonden...
ANTA Leuchten

Over ANTA

Lichtbronnen - zo licht van allerlei - zijn de meest elementaire rekwisieten van onze faciliteit. Verlichting zich moet aanpassen aan het apparaat, niet andersom. Dit is het leitmotiv van ANTA, onze kleine en fijne verlichting fabriek voor meer dan 40 jaar. Wij zijn trots te behoren tot de beste Europese fabrikanten.

Wat is nu ANTA? Een kleine vis in de shark tank van ambitieuze bedrijven, met het label 'ontwerpgericht'. Maar een snelle levendiger en iriserende vis. Het logo werd ontworpen door Günter Lam. Ons doel is, ooit een licht voor iedereen, voor de behoeften van de eindgebruiker, het succes van de fabrikant en de distributie, uit te werken voor de heerlijkheid van de ontwerper: een technische innovatie in de perfect ontworpen jurk.

Wat is er zo bijzonder over ANTA lampen? Heel eenvoudig: Goed licht, vorm en kwaliteit. Ze zijn ontworpen door gerenommeerde, maar ook door getalenteerde jonge ontwerpers. Elke lamp uit de collectie spreekt voor zich. Wanneer ANTA de ontwerpen worden geselecteerd precies, lange touwtrekken over oppervlakken en kleuren, evenals soms het hoofdkwartier van een schroef aan de millimeter precies, opgenomen. Vervolgens geproduceerd met grote zorg op ANTA en verdreven, en gekocht door mensen aan het einde, de kwaliteit zal waarderen. De verscheidenheid is niet te kort. De purist is het voldoende licht voor de kamers, evenals iemand ontdekt zijn model die minder strikte vormen gunsten.