Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Delta Light Boxy L

Delta Light Boxy L

€189,00
Lucente al meer dan 15 jaar dealer van Delta Light. Lichtadvies over toepassing van Boxy L armaturen en lichtplannen met Boxy L armaturen voor uw woning of bedrijf. Heeft u vragen neemt u contact met ons op.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Delta Light Boxy L

De boxy led opbouwspot wordt geleverd met geintegreerde ledlichtbron. De opbouwspot is enkelvoudig en tweevoudig leverbaar. Kleuren leverbaar:

-Alu grijs - Alu grijs

-Zwart - Zwart

-Zwart - Goud mat

-Wit - Wit

-Zwart - Flemish goud 

-Zwart - Flemish brons

De led is 7,1W 773Lm (tweevoudig 2x7,1W) en heeft een IP waarde van 20. De Ledopbouwspot geeft een mooi basis licht ideaal voor toilet, gang of hal. Ledkleur leverbaar is 2700K of 3000K met een CRI groter dan 90.

De ledopbouwspot heeft een hoogte van 9 centimeter en is 8 centimeter in het vierkant. Daarmee dekt hij net niet een centraaldoos af. 

De led opbouwspot wordt geleverd met ingebouwde leddriver die met een fase aansnijddimmer van de schakelmateriaalmerken Busch&Jaeger, Gira, Merten, Niko en Peha in de muur gedimd worden. Daarnaast zijn ook draadloze dimmer van Casambi toe te passen.

Lucente Lichtoplossingen kan helpen met het kiezen van de juiste lichtkleur en toe te passen dimmers. Ook geven wij lichtadvies op project en kunnen wij een lichtplan maken. Heeft u twijfels over de toepassingen, aantal of montage neemt u dan contact met ons op Tel:085-06033050 of via whatsapp.

De Boxy is een echte klassieker in het Delta Light gamma. Met de lancering van The Lighting Bible 11 is deze reeks uitgebreid tot een brede en zeer functionele collectie, met zowel ronde als kubusvormige toestellen in verschillende formaten.

Het verhaal van de Boxy is begonnen met de scherp afgelijnde kubusvorm. Met de reflector in the Boxy L+ krijg je een efficiente en maximale lichtbundel in een leuk design. In deze Boxy reeks kan je kiezen tussen verschillende formaten, enkele of meerdere lichtbronnen en halogen of led.

Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpen en ontwikkelen we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, designers, aannemers en investeerders voor de integratie van verlichting in hun projecten. Sinds 1989 helpen we mee aan de realisatie van kleine en grote woningen, hotels, kantoren, openbare gebouwen, retail- en horecaprojecten.

Van bij het begin zijn design en technologie de drijvende krachten achter Delta Light®. Eén blik op het productgamma maakt duidelijk dat vernieuwing bij het ontwikkelen van producten centraal staat. Op basis van zijn passie voor verlichting en design, uitgebreide trendanalyses en marktonderzoek en diepgaande kennis van productontwikkeling is het in België gevestigde designteam van Delta Light er de afgelopen jaren in geslaagd om een collectie tijdloze, elegante en toonaangevende verlichtingsarmaturen te ontwerpen.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties laat het team zich leiden door trends in de architectuur, de nieuwste technologische ontwikkelingen en vragen uit de markt. Het ontwerp en de productie van elk nieuw product is een evenwichtsoefening tussen vorm, materiaal, functionaliteit, flexibiliteit en techniek, met de bedoeling om meerwaarde te creëren voor iedereen die de producten verkoopt, opneemt in bestekken, installeert en geniet van hun licht.

Het creatieve werk dat het bedrijf levert, krijgt erkenning van allerhande kenners en resulteert in een aantal prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award en nog vele andere.

Bijna alle producten worden door het eigen O&O-team van Delta Light ontworpen, maar af en toe werkt Delta Light met een externe ontwerper. Het recentste voorbeeld is de Metronome, een ontwerp van de Belgische couturier Tim Van Steenbergen.

Boxy L