Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie Piccola sospensione

Foscarini Birdie Piccola sospensione

€205,00
Foscarini Birdie Piccola hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Birdie Piccola hanglamp

Birdie sospensione verkrijgbaar in de kleuren: wit en grijs. In twee modellen maatvoering: Grande en Piccola. De kap van de hanglamp(bianco) is gemaakt van polycarbonaat en van de hanglamp(metal) van staal. De Grande en Piccola metal laat geen licht door en geeft alleen licht naar beneden en boven. De Grande en Piccola bianco geven ook algeheel licht zodat ermeer basis licht in de ruimte ontstaat.

De familie van de Birdie lampen is geïnspireerd door de poëtische beeld van een vogel op een tak, in een bereik van de vormen op de vleugels van zijn ontwerpers creativiteit en onderzoek van Foscarini.. Elke versie van Birdie is een ontwerp in zijn eigen recht, hoewel alle altijd herkenbaar deel van het Birdie bereik met zijn gestileerde afbeelding van een takje zijn. Birdie hanglampen is opgehangen in de lucht met zijn eenvoudige en harmonische kappen in twee kleuren: wit en grijs - met een aangenaam diffuus licht. De Birdie Grande en Piccola zijn standaard voorzien van een pendelsnoer van 340 centimeter. Daarnaast kunnen de hanglampen ook met 10 meter pendelsnoer geleverd worden. Voor bijvoorbeeld vide's of hoge ruimtes.

Specificaties van de Birdie hanglampen:
Grande metal en bianco kap doorsnede 25cm en hoogte 29cm.
Piccola metal en bianco kap doorsnede 17cm en hoogte 20cm.

Lichtbronnen die gebruikt kunnen worden zijn:

Grande max. Ledretrofit E27 spaarlamp of halogeen 150W E27.

Piccola max Ledretrofit E27 spaarlamp of halogeen 70WE27

Ludovica + Roberto Palomba

Het ontwerp van de Birdie serie zijn Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.


De ontwerper Ludovica e Roberto verteld over zijn ontwerp van de Birdie.

Foscarini Birdie Piccola