Dragonfly red

Audioquest Dragonfly red Audioquest Dragonfly red Audioquest Dragonfly red

Dragonfly red

(0 reviews)
€199,00
Levertijd: Op werkdag voor 3uur besteld volgende dag in huis

Audioquest dragonfly Red AudioQuest DragonFly Red is een usb da-converter, voorversterker en hoofdtelefoonversterker in één compacte behuizing, zo groot als een usb-stick.

+ -
In winkelwagen
Audioquest
Hifi

Audioquest dragonfly Red

AudioQuest DragonFly Red is een usb da-converter, voorversterker en hoofdtelefoonversterker in één compacte behuizing, zo groot als een usb-stick.

De AudioQuest DragonFly Red is, zoals de naam al verklapt, mooi hoogglans vuurrood en heeft net als de AudioQuest DragonFly Black een vergulde USB aansluiting, een bijzonder fraaie kleurcombinatie die we al kennen van de AudioQuest Cinnamon digitale kabels. Ook bij de AudioQuest DragonFly Red trekt de nieuwe opbouw nu zó weinig stroom dat je de hem rechtstreeks op je iPhone of andere smartphone, of je iPad of andere tablet kunt aansluiten zodat je muziekbestanden tot 24bit/96kHz kunt afspelen. Voor Apple producten heb je dan nog de Lightning to USB Camera Adapter nodig en voor Android-apparaten de USB OTG Adapter. Het uitgangsvermogen van de AudioQuest DragonFly Red is door zijn eveneens nieuwe ESS 9016 32bit da-converter wat hoger dan dat van de AudioQuest DragonFly Black, wat voor meer rust en gemak in de weergave zorgt. Een andere bijzondere nieuwe functie is dat de AudioQuest DragonFly Red geschikt is voor updates van de firmware. Dat betekent dat je hem, als AudioQuest met een verbeterde versie van de software komt, via je computer gratis kunt updaten waardoor je hem niet meer fysiek hoeft te vervangen om een nieuw apparaat te krijgen.
Dat is niet alleen heel duurzaam, maar ook gewoon geweldig!. Audioquest dragonfly red

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen