Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Reading Floor

Artemide Tolomeo Reading Floor

€302,00
Artemide Tolomeo Reading Floor leeslamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Tolomeo Reading Floor leeslamp

De stijlvolle staande leeslamp Tolomeo Reading Floor is een designlamp met verfijnde techniek van de Italiaanse lampenfabrikant Artemide, die bekend staat om zijn imposante en functionele designlampen. Dit verlichtingsobject werd om de geraffineerde techniek en het buitengewone ontwerp al onderscheiden met de Red Dot Award. Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi ontwikkelden het ontwerp en de techniek van deze buitengewone staande lamp van Artemide.

Het stijlvolle ontwerp van de Tolomeo Reading Floor wordt gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante kap, die naar keuze verkrijgbaar is met een halogeen en Led. Het gepolijste aluminium op de lampvoet en de armen van de Tolomeo zorgen voor een uniek contrast. De leeslamp is verkrijgbaar in kleuren aluminium en zwart.

De technische uitrusting van deze designlamp is net zo voortreffelijk als het ontwerp. Ondanks de hoogte van minimaal 167 en maximaal 180cm centimeter krijgt de lamp door de flexibel richtbare en draaibare arm een projectie die tot 100 centimeter ver rijkt. Het intelligente veerbalanssysteem zorgt voor gegarandeerde stabiliteit, hoe u de lamp ook richt. Daardoor is het licht van de Tolomeo Floor altijd daar waar u het nodig hebt. Door de creatieve vormgeving van de kap zorgt deze binnenlamp voor een gezellig aandoende plaatselijke verlichting en hij verlicht tegelijkertijd door de lichtopening aan de bovenkant de ruimte met een onopvallende lichtkegel, of kan worden gebruikt als sfeervolle uplight-lamp. De staande lamp Tolomeo is voorzien van een Eco halogeen of led lichtbron van 10W in de lichtkleur (2700 of 3000K) en een dimmer(alleen ledversie) waarmee de lichtsterke traploos regelbaar is.

De aan/uit schakelaar en dimmerknop zitten aan de kop van de Tolomeo.

De vloerleeslamp is leverbaar met drie verschillende lichtbronnen:

De Tolomeo Reading leeslamp is leverbaar met twee verschillende lichtbronnen:

Tolomeo Reading halogeen Lichtbron max. 77W (E27) halogeen of 1X8W LED(27).

Tolomeo Reading Led met 2700K of 3000k 10W led dimbaar en schakelbaar op de kop.

Prijs Tolomeo Reading Floor is inclusief voetplaat.