Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Floor

Artemide Tolomeo Floor

€403,00
Artemide Tolomeo Floor leeslamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
3 werkdagen
Beschrijving

De Artemide Tolomeo Floor leeslamp

De stijlvolle staande leeslamp Tolomeo Floor is een designlamp met verfijnde techniek van de Italiaanse lampenfabrikant Artemide, die bekend staat om zijn imposante en functionele designlampen. Dit verlichtingsobject werd om de geraffineerde techniek en het buitengewone ontwerp al onderscheiden met de Red Dot Award. Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi ontwikkelden het ontwerp en de techniek van deze buitengewone staande lamp van Artemide.

Het stijlvolle ontwerp van de Tolomeo Floor wordt gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante kap, die naar keuze verkrijgbaar is met een halogeen, Led, My White Light Led. Het gepolijste aluminium op de lampvoet en de armen van de Tolomeo Mega zorgt voor een uniek contrast. De leeslamp is verkrijgbaar in kleuren aluminium, wit en zwart.

De technische uitrusting van deze designlamp is net zo voortreffelijk als het ontwerp. Ondanks de hoogte van minimaal 120 en maximaal 226cm centimeter krijgt de lamp door de flexibel richtbare en draaibare arm een projectie die tot 134 centimeter ver rijkt. Het intelligente veerbalanssysteem zorgt voor gegarandeerde stabiliteit, hoe u de lamp ook richt. Daardoor is het licht van de Tolomeo Floor altijd daar waar u het nodig hebt. Door de creatieve vormgeving van de kap zorgt deze binnenlamp voor een gezellig aandoende plaatselijke verlichting en hij verlicht tegelijkertijd door de lichtopening aan de bovenkant de ruimte met een onopvallende lichtkegel, of kan worden gebruikt als sfeervolle uplight-lamp. De staande lamp Tolomeo is voorzien van een Eco halogeen of led lichtbron van 10W in de lichtkleur (3000K) of een My White Light Led van 12W in de lichtkleur(2300K-10000K) en een dimmer(alleen ledversie) waarmee de lichtsterke traploos regelbaar is. De aan/uit schakelaar en dimmerknop zitten aan de kop van de Tolomeo.

De vloerleeslamp is leverbaar met drie verschillende lichtbronnen:

-halogeen
Lichtbron max. 1X70W halogeen (E27) of 1X8W LED (E27).

-Led
met 3000k of 2700K 10W led dimbaar en schakelbaar op de kop.

-My White Light. Regelbare kleur wit, combineert de voordelen van LED-technologie met die van Tunable wit-technologie, waardoor talrijke variaties van wit licht worden verkregen, met verschillende intensiteiten en variëteiten van kleurtemperatuur, met een bereik van 2300 K (warm licht) tot 10.000 K (koude licht).

Alle prijzen inclusief floorsupport. Tolomeo.