Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tian Xian 500 Led

Artemide Tian Xian 500 Led

€3.985,00
Artemide Tian Xian hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

De Artemide Tian Xian hanglamp.

De Ian Xian is gemaakt van gepolijst aluminium, kunststof hars, doorschijnend film, polyester. Beschrijving van de Ian Xian: spiegel-behandeld afwerking, gepolijst aluminium structuur; kunststof hars plafondrooster met doorschijnend film spiegel-afwerking. Dimmer opgenomen.

Tian Xia 500 led bespaart 80% energie met behoud van de functionaliteiten, in het teken van duurzaamheid en als gevolg aan de bron technologische ontwikkelingen. Gebruikt drie systemen voor directe, indirecte en diffuus licht, apart beheerd. Door directe en indirecte emissies worden compacte fluorescerende lichtbronnen gebruikten, terwijl voor de diffuus één strips Led RGB gebruikt word, die produceren 6 kleuren en wit licht.

Desiger Carlotta de Bevilacqua.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

Tian Xian.