Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Artemide Reall Wall

Artemide Reall Wall

€579,00
Artemide Reall wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Artemide Reall Wall wandlamp.

Een enkele nieuwste generatie LED lichtbron van slechts 45W garandeert de dezelfde verlichtingssterkte waarden die verkrijgbaar zijn met een 400W halogeen lichtbron. Visuele lichtheid en thermodynamica zijn de belangrijkste kenmerken van het project: het hoofd, gemaakt van gegoten aluminium, is op de juiste manier gevormd en geperforeerd om een vormen van permeabele visuele interface voor de ruimte waar het wordt geplaatst en vergemakkelijkt warmte-uitwisseling, gegarandeerde optimale dissipatie van de warmte die wordt geproduceerd door de lichtbron.

Designer Carlotta de Bevilacqua, Paolo Dellelce. Lichtbron indirecte 45W Led warm white 2800lm. Kleur gepolijst aluminium. Dimbaar met pulsdrukker.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.