Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Pirce Micro Led Suspensione Led

Artemide Pirce Micro Led Suspensione Led

€475,00
Artemide Pirce Micro Led hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Pirce Micro Led hanglamp

De hanglamp Artemide Pirce Micro Led een prachtig stukje design. De lamp heeft een ronde vorm en het lijkt alsof er in de binnenkant van de vorm is geknipt waardoor die in ringen naar beneden valt. Hiermee heeft u een juweeltje van een hanglamp boven de tafel of in een hal hangen.

De Artemide Price Micro Sospensione hangt aan drie stalen draden vast aan het plafond. Deze zijn in hoogte verstelbaar. Het stroomdraad hangt hier tussen. De lamp zit onder in de schaal. Door de lichtweerkaatsing tegen het plafond en de ringen verspreidt het licht zich naar beneden. De hanglamp is gemaakt van aluminium en is wit, goud of zwart gespoten. De ringen zijn met een laser uit een aluminiumschijf gesneden.  

Deze hanglamp heeft een doorsnede van 46,5 centimeter en een hoogte van 14 centimeter. De totale hoogte kunt u zelf bepalen met de verstelbare kabels. De minimale hoogte is 70 centimeter en de maximale is 200 centimeter. Door zijn kleine vorm is de Artemide Pirce Micro Led geschikt voor kleine ruimtes. De ontwerper van deze hanglamp is Guiseppe Maurizio Scutellà.

Giuseppe Maurizio Scutellà werd geboren in Alcamo, Sicilië. Toen hij na één jaar verhuisde naar de familie in Lumezzane, verbreding een actieve industriële centrum van Lombardia, waar hij opgroeide en voltooid zijn schooleopleiding, slaagde als industriële deskundige in mechanica, door zijn technische kennis, samenwerkingen met high-tech velden.12 jaar lang was hij de senior Project Tech ontwerper van gegoten en plastic mallen, voor het creëren van stukken en technicals voor belangrijke bedrijven zoals Kawasaki, Ducati Bonfiglioli, Sylber, metaalbewerking, Gaggia, Mercedes, Fini, Prisma, Tronconi, Artemide. Voor andere 14 jaar, terwijl hij een rol op het gebied van onderzoek & ontwikkeling voor Mepra S.p.A., begon hij een belangrijke samenwerking als huishoudelijke ontwerper met Pandora Design, UnitedPets- en meer onlangs met Bialetti Industrie - voor de inox en high tech plastic onderdelen. Zijn samenwerking met Artemide begint in 2008 met "Pirce" (Good_design 2008, Red Dot Award 2009, IFF Design Award 2010) en een verdere uitwerking in 2011 met "Alcatraz", LED vloerlamp. Hier is een synthese van zijn creatieve manier van denken: "een technologische verlichting-toestel heeft een ziel, suggereert een verhaal, is vaak een gedicht zonder schriftelijke verzen, met een syntaxis schaduwen en lichten. Licht is een enrapturing lichtgevende geluid, is prachtig levend, dynamisch, evenals intiem en zacht; met inachtneming van de aard ervan, hij omarmt haar taal.

Lichtbron 29W 2237Lm lichtkleur 3000K. Dimmen met pulsdrukker.

Bekijk de Pirce Micro led van alle kanten en laat de ledlichtbron branden.