Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Nur Mini sospensione

Artemide Nur Mini sospensione

€425,00
Artemide Nur Mini hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Nur Mini hanglamp

De hanglamp Artemide Nur Mini geeft uw keuken een rustige en sfeervolle uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium met daarop een laag van gezandstraald glas. De lamp oogt strak, maar toch klassiek. Hierdoor past de Artemide Nur zowel in een strak als in een wat klassieker interieur.

De lamp hangt aan drie stalen kabels. Deze zijn 220 centimeter lang en kunt u bovenaan bij het plafondplaatje langer of korter maken. In het midden van de draden hangt het stroomdraad. Deze kronkelt als het ware naar de lamp toe. De hanglamp Artemide Nur heeft een doorsnede van 36 centimeter en een hoogte van 28,5 centimeter, het plafondplaatje heeft een doorsnede van 18 centimeter.

De hanglamp Artemide Nur Mini  is leverbaar met een halogeen lichtbron of een ledlichtbron en is te dimmen halogeen met gloeilampdimmer en led een pulsdrukker. U kunt dus zelf de felheid van het licht bepalen. De halogeen verie is alleen geschikt voor halogeenlampen: 1 x 160 Watt R7S. Deze hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en aluminium. Het ontwerp komt uit handen van Ernesto Gismondi.

Heeft u een lange eettafel, vanaf 1.50 meter, dan adviseren wij u twee Artemide Nur hanglampen. Op deze manier heeft iedereen aan tafel voldoende licht. Daarnaast zorgt het voor een goed evenwicht in het geheel. Heeft u een kortere tafel dan is één hanglamp voldoende.

Lichtbronnen:

Halogeen 1X160W 2950K R7s

Led 30W 2700K 1396Lm

PDF Nur Mini