Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Nur Mini Ceiling

Artemide Nur Mini Ceiling

€290,00
Artemide Nur Mini plafondlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Nur Mini plafondlamp.

Zeer decoratieve plafondlamp. Nur Mini plafondlamp maakt deel uit van een familie van Nur lampen. Nur mini plafondlamp is leverbaar in twee kleuren: zacht aluminium en antraciet grijs.
Er is keuzen uit twee lichtbronnen halogeen of led. De Nur heeft een doorsnede van 36cm en hoogte van 28m.

De Nur is een ontwerp van Ernesto Gismondi uit 2007.

Ernesto Gismondi is de oprichter van Artemide groep. Hij is geboren in San Remo (IM) op 25 December 1931. In 1957 behaalde hij een graad in luchtvaart Engineering aan de Polytechnische school van Milaan en in 1959 behaalde hij een graad in Engineering raket aan de professionele School van Engineering in Rome. Sinds de vroege jaren ' 60 was hij bezig met de planning en de productie van verlichtingsapparatuur, oprichting van Studio Artemide S.a.s., waaruit de Artemide-groep zich aan te ontwikkelen was, samen met ontwerper Sergio Mazza. Hij werd gevraagd als een internationale ontwerper, deel te nemen, als een van de uitvinders, in "Memphis", een avant-garde beweging die over een grote evolutie in de ontwerp-sector, zowel in Italië als wereldwijd bracht, en het ontwerpen van verschillende succesvolle apparaten voor de groep. Door de jaren heen, onder zijn leiding, zag de Artemide groep zijn marktaandeel groeien en haar internationaal bereik verhogen, waardoor het een van de belangrijkste spelers in de sector van design verlichting werd, een rol die hem belangrijk bevestigingen geeft, met inbegrip van de Compasso d'Oro Award voor carrière prestaties (1994) en de Europese Designprijs (1997).

In 2008 ontving hij de Ernst & jonge prijs "Ondernemer van het jaar" voor innovatie categorie en Giorgio Napolitano, de President van de Italiaanse Republiek, benoemde hem tot "Cavaliere del Lavoro", een Italiaanse decoratie gegeven aan belangrijke figuren in de industrie. In 2009 ontving hij de Ernst & Young prijs "Ondernemer van het jaar" voor communicatie categorie.

De Nur mini is leverbaar met E27 fitting waarbij u zelf de keuze heeft welke lichtbron u wilt gebruiken of met geintegreerde LED af Artemide:

Lichtbron Nur Mini E27: max. 1X150 halogeen (E27) of 1X21W LED DIM (E27) of Hue.

Lichtbron Nur Mini Led: max. 30W LED 2700K, 1287Lm, CRI=90. Dimbaar met pulsdrukker.

PDF Mini Nur