Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Null Vector table

Null Vector table

€295,00 €249,00
Artemide Null Vector Tafellamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving
Artemide Null Vector Tafellamp

Null vector is een volledige synthese tussen optische en mechanische prestaties. 
De kap van de lamp heeft een geperforeerde patroon dat drie functies heeft: lichtgevend, scherpzinnig en mechanisch. De verschillende gekleurde kappen zitten op een wit gespoten steel met witte ronde poot.
De kappen zijn leverbaar in de kleuren: rood, wit, blauw en alu grijs.

Het ontwerp is van Carlotta de Bevilacqua en Laura Pressoni.
Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

Lichtbron max. 6W Led (E14) Null Vector.